BURGER KING STATION DEN BOSCH

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 770 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Station Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

1 feb 2023 om 20:04 Hamburger was goed, alleen friet was koud en veel te zout en bij een xxl menu mag de friet ook dus xxl zijn. Het is toch al best prijzig!
30 jan 2023 om 21:25 Enigste wat 1 ster verdiend wat koud hoort te zijn is de redbull , het eten hoort warm te zijn maar door de energy prijzen mag het eten denk niet meer warm zijn. €21,40 betalen voor een XXL Cheeseburger menu met redbull en dan krijg je dit…
27 jan 2023 om 20:07 Erg lang moeten wachten op de voorbereiding. Bezorger was mooi op tijd.
26 jan 2023 om 22:41 Eten was lekker en nog goed warm. Alleen beetje jammer dat ik bijna 1,5 uur heb moeten wacht er op i.p.v de aangegeven 35-45 minuten
25 jan 2023 om 21:41 Food arrived late and cold.
25 jan 2023 om 8:57 Nauwelijks warm, blijkbaar waren de vegan kip burgers op dus waren er wat hamburgers opgeklapt.. Een normaal persoon zou even bellen en vragen of dit ok is, want ik had dan liever ergens anders besteld. Nu was het een grote teleurstelling..
17 jan 2023 om 20:57 Netjes op tijd, warm en compleet. Maar een grote friet mag wel iets groter zijn…. :-)
10 jan 2023 om 19:21 Waarschijnlijk was het topdrukte.
9 jan 2023 om 16:11 Cold at arrival
8 jan 2023 om 1:05 Slechtste burger (parmesan master) ooit gehad...bahbah. volgende keer toch maar weer de whopper.
6 jan 2023 om 21:09 De friet met kaas saus zat aan elkaar vast geplakt en dat was niet door de saus want die moest je zoeken De twistfriet was half rauw al met al dus zonde van het geld
3 jan 2023 om 21:26 Snel en warm geleverd